joi, 11 martie 2010

TRE-EN-EN

Tre-en-en de la GNLD

TRE-EN-EN Grain Concentrates "hraneste celulele dvs." cu un amestec exclusiv de extracte din cereale integrale: grau, orez si soia. Furnizeaza fito-LIPIDE esentiale pentru o functionare optima si sanatoasa a celulelor, incluzand acizi grasi omega-6 si omega-3. Mai contine si fito-STEROLI precum beta-sitosterol, gamma-oryzanol, stimasterol, campesterol, octacosanol.
BENEFICIILE PRODUSULUI:
-Lipidele si sterolii furnizeaza suportul indispensabil pentru asimilarea sanatoasa a nutrientilor la nivel celular si eliminarea din celule a reziduurilor si a produsilor de metabolizare.
Este demonstrat stiintific ca promoveaza utilizarea eficienta a nutrientilor, cresterea si dezvoltarea cardiovasculara, activitatea glandulara (masurata prin nivelul de glicogen din ficat), dezvoltarea generala a organismului.
Nu contine colesterol, drojdie sau gluten. Este obtinut prin presare si procesare la rece pentru a pastra calitatile nutritionale.
Corpul nostru este alcatuit din cca 73 de mii de miliarde de celule care trebuie sa functioneze eficient pentru a fi sanatosi. Cand sunt celulele sanatoase? Cheia o reprezinta membranele acestora. La fel ca si corpul, celulele trebuie sa se alimenteze cu nutrienti si sa elimine reziduurile. Fiecare celula este inconjurata de o membrana lipidica ce detine puterea discretionara de a permite doar nutrientilor necesari sa patrunda in celula. Totodata, aceasta membrana permite numai materiilor reziduale si produsilor de metabolism (hormoni, enzime, neuro-transmitatori etc.) sa iasa din celula. Deficitul de lipide, steroli si amino-acizi poate compromite puterea discretionara a celulelor. Celulele pot deveni infometate (inhibate privind abilitatea lor de a se alimenta cu substante), chiar daca exista nutrientii disponibili. De asemenea, ele pot deveni "constipate" (inhibate in ceea ce priveste abilitatea lor de a elimina deseurile sau de a exporta metabolitii). In aceste conditii celulele lucreaza ineficient, cheltuind mai multa energie decat le-ar trebui unor celule sanatoase pentru a obtine aceleasi rezultate.
Administrare -> copii si adulti, 1-2/zi profilactic, 3-4/zi terapeutic
Indicatii: stres, lipsa de energie, sindromul oboselii cronice, malnutritie, efort fizic (ex. sportivi) si intelectual (ex. elevi, studenti), afectiuni cardiovasculare, probleme de malabsorbtie, convalescenta, reglare glandulara, afectiuni degenerative, boli autoimune(mielofibroza, scleroza in placi), inflamatii, diabet, hipertrofia prostatei, ciroza, reface celula hepatica, reglare glandulara, cancere(dizolva tumorile - leucoplazia).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu